Εκτέλεση
1. Ετοιμάζουμε την βάση της τάρτας. Βάζουμε τις σταφίδες σε ζεστό νερό και αφήνουμε για 10΄μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε και περνάμε από το μούλτι. Προσθέτουμε τη βρώμη, το μέλι, το σαλέπι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία σφιχτή ζύμη. Σε μία ταρτιέρα απλώνουμε τη ζύμη και τη στρώνουμε με ένα κουτάλι. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για μισή τουλάχιστον ώρα.
2. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα, το ζεστό ρόφημα βρώμης και ανακατεύουμε καλά μέχρι η σοκολάτα να λιώσει τελείως.
Προσθέτουμε το σαλέπι, ανακατεύουμε, γεμίζουμε την ταρτιέρα και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί. Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.